"Підтримати російську армію": Французькі політики вирушили на Донбас

Група французьких депутатів місцевого рівня зібралася на територію окупованого Донбасу «підтримати російську армію, яку постійно бомбардує Україна».

Про це повідомляє La Provence, передають Патріоти України.

До групи політиків увійшли Крістіан Бореллі, член муніципальної ради комуни Витроль, представник «республіканців», Крістіане Пужоль, член ради департаменту Буш-дю-Рон від партії «Вставай, Франція!», і її чоловік, а також Убер Файяр, президент місцевого відділення партії «Національний центр незалежних і селян» департаменту Буш-дю-Рон.

22 червня вони вирушили з Марселя в Москву, звідки вирушать до Донецька.

Як цитує політиків видання, метою візиту є «підтримка російської армії, яку постійно бомбардує Україна, незважаючи на Мінські домовленості».

За інформацією видання, вони пробудуть в Москві з 22 по 24 червня. У російській столиці у них запланована низка зустрічей, зокрема, з головою комітету Держдуми Росії з міжнародних справ Леонідом Слуцьким.

У Донецьку французькі депутати повинні зустрітися з главою так званої «ДНР» Олександром Захарченко, зазначає видання.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...