Підуть з "торбами" по коліях: Омелян розповів про масові чистки в "Укрзалізниці"

Звільнення в "Укрзалізниці" повинні стосуватися як мінімум другого рівня, тобто звільненню підлягають керівники і заступники структурних підрозділів компанії.

Володимир Омелян

Про це в ефірі телеканалу ZIK заявив Володимир Омелян, міністр інфраструктури України, передають Патріоти України.

"Це не тільки моя вимога, це озвучив прем'єр-міністр ще місяць тому, і я думаю, що це буде виконано наступного тижня. Оскільки проблема не в Балчуні. Він був красивим фронтменом", - заявив Омелян.

Коментуючи питання про підвищення зарплат в "Укрзалізниці", міністр зазначив, що цілком можливо вивести з тіні 10-15 млрд грн, і саме ці кошти і повинні бути спрямовані на підвищення зарплат.

"Тоді керівник отримає не тільки високу зарплату, але і бонусні нарахування. Так само це буде направлено на зарплати людям, які працюють в "Укрзалізниці". Вони працюють насправді в жахливих умовах", - зазначив Омелян і навів приклад умов роботи в локомотивах.

Він сказав, що корупція на підприємстві тільки збільшилася. Міністр також вважає, що "Укрзалізниця" повинна бути повернута в Міністерство інфраструктури.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...