"Пєтя проти Бєні": "ПриватБанк" - це тільки початок

Ігор Коломойський може втратити ще один бізнес.

Депутати Івано-Франківської міської ради звернулися до голови обласної ради з проханням повернути місцевий аеропорт у власність міста. Відповідне звернення з проханням розірвати договір концесії з компанією “Скорзонера”, яка належить бізнесмену Ігорю Коломойському, підтримав 31 депутат міськради, передають Патріоти України.

Міська влада незадоволена станом аеропорту. “Зараз аеропорт знаходиться в занедбаному стані і не відповідає міжнародним стандартам. Взяті компанією зобов’язання не виконуються”, — заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцинків.

Відзначимо, що аналогічні звернення міська влада писали й раніше. У липні 2017 року депутати міськради скаржилися облради на поганий стан аеропорту і просили передати його місту.

Аеропорт Івано-Франківськ був переданий у концесію компанії “Скорзонера” ще в 2010 році терміном на 30 років. Рекордний пасажиропотік аеропорту показав у 2011 році, обслуговув 116 тис. чоловік.

У наступні роки показники впали до рівня 20-30 тис. пасажирів. У 2012 році аеропорт обслужив 31,7 тис. пасажирів, у 2013-му — 24,9 тис. пасажирів, в 2014-му — 25,2 тис. пасажирів. У 2015 році пасажиропотік показав рекордне падіння до 3,2 тис. В 2016 році аеропорт Івано-Франківськ обслужив 98,1 тис. пасажирів, у 2017 році — 110,6 тис. пасажирів.

Компанії “Скорзонера” також належить гірськолижний курорт “Буковель” в Івано-Франківській області. Бенефіціарами ТОВ “Скорзонера” є бізнесмени Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...