"Піндоси наступають!": Мережу розсмішило весілля американця у "ДНР" (відео)

Американський журналіст Патрік Ланкастер одружився на мешканці так званої "Донецької народної республіки" Надії.
Про це повідомляє пропагандистський російський телеканал "Звезда", передають Патріоти України.

Пара обвінчалася у Донецьку в суботу, 5 серпня.

"У суботу проходило вінчання у храмі Петра і Февронії міста Донецька. На торжестві були присутні родичі, друзі, колеги. Їхати з Донецька молода сім'я не планує, хіба що в гості до батьків Патріка їздити в США", - повідомляє телеканал.

Ланкастер приїхав до Донецька в 2014 році висвітлювати події на південному сході України, де і зустрів майбутню дружину. Повідомляється, що у пари вже є дитина.

Дружина американця, відповідаючи на питання журналістів про те, як батьки поставилися до нареченого, сказала, що вони не здивувалися її вибору майбутнього чоловіка.

"Подиву не було, нормально, ми всі люди, просто мовний бар'єр заважає. США або Україна - головне, щоб людина була хороша, а він хороший, він найкращий", - сказала Надія.

Сам Ланкастер, відповідаючи на питання журналістів про реакцію ФБР, сказав, що співробітники цього відомства приходили до його матері додому сім місяців тому і задавали багато питань, "але все добре закінчилося".

Користувачі мережі зазначили, що цей шлюб - фіктивний, оскільки зареєстрований у невизнаній республіці. Крім того, в мережі вважають, що Надія "розведе" Ланкастера на гроші.

Як відомо, у "свідоцтві" про шлюб, виданому на території, окупованій терористичною організацією "ДНР" у графі національність ставлять прочерк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...