Піщана буря та ураган: У мережі показали погодний апокаліпсис в Одесі (фото, відео)

В Одесі та області у неділю, 10 березня, сильний ураганний вітер повалив дерева, рекламні стовпи та зірвав покрівлю багатоповерхівки.

Шквальні пориви вирвали рекламну конструкцію з білбордами на в'їзді в місто Чорноморськ, а у самому місті багато дерев, що впали, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Думская.

Одне із дерев, за даними видання, звалилося на машину місцевого бізнесмена Романа Гамурара.

На трасі Одеса-Рені сильний вітер підняв у повітря пил, через що автомобілісти були змушені їхати в умовах слабкої видимості.


У самій Одесі на вулиці Чорноморського козацтва на контактну мережу впало дерево, у результаті чого було тимчасово призупинено рух трамвайних маршрутів №1 і 7.

Крім цього, як інформує прес-служба Головного управління ДСНС України в Одеській області, в місті Білгород-Дністровський вітер зірвав дах із п'ятиповерхового житлового будинку.

Повідомлення про це надійшло на лінію "101" о 13:10. Уточнюється, що НП сталася за адресою вул. Маршала Бірюзова, 4.

Після прибуття на місце виклику рятувальники встановили, що вітром зірвано шиферний дах житлового будинку на 96 квартир на площі 360 кв. метрів. Загиблих і постраждалих у результаті інциденту немає.

Пошкоджений шифер демонтували для подальшого проведення відновлювальних робіт. Очевидці зазначили, що уламки, що розлетілися на значну відстань, пошкодили балкони квартир, кондиціонери, шибки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...