"Після більшовицької революції 1917 року в Росії ми спостерігали наслідки тиранічної комуністичної ідеології: страждання, репресії і смерть": Трамп розповів про Імперію Зла

Американський лідер підкреслив, що комунізм чинить руйнівну дію на процвітання людства.

Президент США Дональд Трамп в четвер опублікував заяву з нагоди Національного дня пам'яті жертв комунізму, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

За словами президента, в цей день американці «шанують пам'ять більш ніж 100 мільйонів людей, які були вбиті або зазнавали переслідувань при тоталітарних комуністичних режимах», а також висловлює «рішучу підтримку тим, хто прагне до миру, процвітання та свободи в усьому світі».

«Після більшовицької революції 1917 року в Росії ми спостерігали наслідки тиранічної комуністичної ідеології: страждання, репресії і смерть. Комунізм підпорядковує невід'ємні права людини уявному загального блага, що призводить до знищення релігійної свободи, приватної власності, свободи слова і - найчастіше - людських життів, - йдеться в заяві президента. - Ця страшна доля спіткала і українців, яких доводили до голодної смерті в часи Голодомору, і російських, яких винищували за часів Великого терору, і камбоджійців, які гинули на полях смерті, і берлінців, застрелених при спробі вирватися на свободу. Жертви цих та багатьох інших звірств служать мовчазним свідченням того незаперечного факту, що комунізм і прагнення до нього завжди будуть надавати руйнівний вплив на людський дух і процвітання людства».
«Сьогодні ми згадуємо всіх тих, кого позбавили життя, свободи і прагнення до щастя при репресивних комуністичних режимах. Сьогодні ми оплакуємо нестерпні втрати, які багатьом довелося пережити при комунізмі, і знову обіцяємо і надалі просувати ідеали свободи і можливості для всіх», - резюмував президент.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...