Після Brexit ЄС може зняти санкції з Росії, - експерт

Вихід Великобританії зі складу ЄС призведе до ослаблення санкцій проти Росії. Це станеться буквально відразу ж після Brexit.

Таку думку в ефірі ObozTV висловив експерт-міжнародник Руслан Осипенко, передають Патріоти України.

За його словами, без Британії континентальна Європа буде краще домовлятися з Росією. "Також очікується економічне ослаблення європейців, адже ВВП Британії другий після німецького. І також ослаблення безпеки, тому що Британія – це ядерна держава", – перерахував інші загрози Осипенко.

Він впевнений, що відхід Англії від союзу континентальних європейських країн послаблює Європу в плані оборони. Адже саме Британія витрачала на оборону найбільші кошти. Фактично разом з Францією вони накривали "парасолькою" всіх європейців і протистояли Росії.

"Тому як тільки відбудеться Brexit і відбудеться зближення Британії з США, європейці відразу почнуть шукати діалог з Росією", – підвів підсумок міжнародник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...