Після інциденту на "Євробаченні" популярність гурту ONUKA шалено зросла (відео)

Фронтвумен українського гурту ONUKA Ната Жижченко прокоментувала інцидент, який стався з колективом під час виступу на конкурсі "Євробачення-2017".

"Завдяки тому, що українське телебачення під час нашого виступу поставило в ефір рекламу, наший виступ побачило набагато більше шанувальників," - розповіла Жижченко "Світському життю", передають Патріоти України.

Як відомо, ONUKA була зірковою гостею музичної першості. Коли гурт вийшов на сцену, канал UA:Перший, який транслював конкурс, замість концерту колективу, пустив рекламу.

Проте Ната Жижченко зізналася, що її ця ситуація не обурила, а, навіть, навпаки.

"Мене це дуже повеселило, тому що це як і все іронія долі, як і весь абсурд, який нас просто супроводжує весь творчий період. Слава богу, що я дізналася про це за 10 хвилин до виступу, попередила своїх рідних. Тому що бабуся цього б точно не пережила. На жаль, із 47 країн тільки три пішли на рекламу, і Україна в числі них. Але, мені здається, що саме ця ситуація настільки обурила аудиторію, що цей виступ подивилося набагато більше людей, ніж якби його показали в трансляції. Тому, мені здається, ця ситуація пішла нам на користь і стати героєм такого скандалу нам дуже вигідно як би це егоїстично не звучало", - зауважила Жижченко.

Нагадаємо, що після реклами замість виступу на "Євробаченні" популярність ONUKA за кордоном шалено зросла.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...