"Після "холодного душу" від ЄС у вигляді санкцій Качинський і компанія стали трохи розсудливішими", - український музикант

Лідери правлячої партії в Польщі «Право і справедливість» ведуть свою політику, яка не ґрунтується на думці самих поляків.

Ярослав Качинський

Зокрема, це відноситься і до питання взаємин Польщі й України. Про це в ефірі одного з телеканалів зазначив фронтмен гурту «Гайдамаки» Олександр Ярмола, передають Патріоти України.
За його словами, не потрібно бути дипломатом чи політиком з величезним досвідом роботи, щоб зрозуміти, що Качинський і компанія просто нав'язують свою політику полякам. У кого є родичі або справи в Польщі, і він частенько навідується в сусідню країну, той може сказати, що ніякої ворожнечі у поляків до українців немає. Це все вигадки.
Більш того, підкреслює музикант, поляки дуже зацікавлені в тому, щоб підтримувати з українцями хороші відносини, тому що, по-перше, українці готові працювати в Польщі за меншу зарплату, ніж самі поляки, і це на руку підприємцям, по-друге, поляки розуміють, що в протистоянні з Росією українців потрібно всіляко підтримувати, інакше вони будуть наступними, хто зіткнеться з російською агресією.

Олександр Ярмола зазначає, що справжнім «холодним душем» для Польщі стали санкції ЄС. Це на деякий час зупинить необдумані дії правлячої верхівки Польщі. За словами музиканта, найцікавіше - це те, що партія «Право і Справедливість» не може зараз відкрито критикувати Україну, адже ЄС за це не похвалить, тому і вирішили скористатися історією. Спочатку їх дуже лякала УПА і Бандера, потім дійшли до Хмельницького.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...