Після "кидалова" від кримських окупантів повернувся на службу в "ДНР": ЗСУ затримали в зоні АТО російського бойовика (відео)

Чоловік служив в лавах терористів "ДНР" механіком-водієм.

Відео допиту затриманого опублікувало на YouTube Військове телебачення (Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України), передають Патріоти України.

"Днями українські військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії зіткнення, затримали чергового бойовика російсько-окупаційних військ. Ним виявився раніше судимий, Вяльшін Руслан Ахметович, 1981 року народження", - сказано в описі до відео.

Чоловік заявив, що він родом з тимчасово окупованої Макіївки. У 2015 році пішов до місцевого "військкомат", щоб вступити до лав терористів. "Перше місце служби - 9 полк, вогнеметний взвод, механік-водій, село Безіменне", - розповів Вяльшін.

За його словами, в рядах "ДНР" він ходив в караули, ремонтував машини, охороняв їх разом з озброєнням, в цілому служив до 6 січня 2016 року. Після цього він вирушив на заробітки до окупованого Криму, де його "киданули", і, повернувшись на Донбас, знову відправився в "військкомат" де його направили в так званий "11-й полк" механіком-водієм.

Як розповів затриманий, "зарплата" найманців становить 15 тисяч рублів (близько семи тисяч гривень).


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...