Після переговорів Путіна з Меркель у Берліні голова МЗС Німеччини оголосив, коли з Росії почнуть знімати санкції

Переговори про зняття санкцій, які раніше Захід ввів проти Росії, можуть початися відразу після реалізації мінських домовленостей щодо врегулювання ситуації на сході України.

Така заява пролунала від міністра закордонних справ Німеччини Хайко Маасу, передають Патріоти України з посиланням на німецькі ЗМІ.

Він підкреслив, що головна мета Німеччини в питанні зняття санкцій має на увазі стабілізацію ситуації в Україні. «Ми хочемо надати нову динаміку мінським процесам. Але я відчуваю дуже обережний оптимізм в тому, що стосується миротворчих сил ООН на Донбасі», - підкреслив глава МЗС Німеччини.
Нагадаємо, що раніше німецькі бізнесмени закликали уряд зняти санкції з Росії. Вони заявили, що через санкції німецький бізнес втратив уже мільярди євро за останні 4 роки.
Раніше відомий політолог Андрій Сидоров заявив про те, що найближчим часом Європа ні за яких обставин не захоче знімати санкції з Росії. За його словами, нинішня Європа не є самостійним суб'єктом і повністю залежить від Сполучених Штатів. «Якщо санкції будуть зняті, то лише частково. Лінія Росії незмінна: ми санкції не вводили - їх ввели проти нас. Якщо їм хочеться, нехай скасовують», - підкреслив Сидоров.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...