Після провалу у суді: Нардеп Савченко оголосила безстрокове голодування

Шевченківський районний суд Києва в п'ятницю, 13 липня, продовжив на два місяці термін утримання під вартою народного депутата Надії Савченко.

Розгляд цього питання розтягнувся на чотири дні. На засіданні в п'ятницю суд спочатку призначив Савченко безкоштовного державного захисника. Але потім в суді з'явився спочатку один приватний адвокат підозрюваної, а потім ще кілька адвокатів, передають Патріоти України.

Після розгляду ряду клопотань про відводи і заслухавши позиції сторін, суддя Володимир Бугіль виніс рішення про продовження терміну арешту Савченко.
Оголошення рішення супроводжувалося протестами і криками її прихильників. Нардеп висловила обурення у зв'язку з даним рішенням суду, заявивши, що суд не дозволив адвокатам належним чином здійснювати її захист. "Я оголошую безстрокове голодування. Я такого свавілля не бачила навіть в російському суді", - заявила Савченко.
Після винесення рішення народний депутат сказала, що не хоче покидати будівлю суду, поки не отримає текст рішення, а також викликала поліцію, щоб заявити про вчинення злочину. Вона також вказала, що відмовляється від будь-яких оглядів медичними працівниками СІЗО СБУ і пенітенціарної служби.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...