"Після загибелі брата і двох дітей у пожежі запоріжанка скоїла самогубство", - поліція

Жінка 1987 року народження сама виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006-го, 2009-го і 2014 року народження. Тепер долю залишившогося живим 12-річного хлопчика-сироти вирішує ювенальна служба...

18 січня в одному із сіл Запорізького району під час пожежі у приватному будинку загинули двоє хлопчиків 2009-го і 2014 років народження та їхній 29-річний дядько. Про це поінформувала поліція Запорізької області, передають Патріоти України.

"Встановлено, що жінка 1987 року народження сама виховувала трьох малолітніх дітей, хлопчиків 2006-го, 2009-го і 2014 року народження. Родина на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших відомств не перебуває... У гостях у родини перебував брат жінки 1989 року народження. Старший із неповнолітніх гуляв на вулиці, а коли повертався додому, побачив дим у будинку та пожежу. Хлопець покликав на допомогу", – ідеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що загасити пожежу до приїзду рятувальників хлопчикові і листоноші, який проходив повз, не вдалося. "У цей час власниця будинку в стані сильного душевного хвилювання покінчила життя самогубством через повішення", – розповіли в поліції.

У відомстві уточнили, що жінка повісилася за хатою на дереві. Хлопчика, який залишився без матері і братів, передали працівникам ювенальної служби. Де він перебуватиме далі, поки невідомо, зазначають у поліції.

У Держслужбі України з надзвичайних ситуацій уточнили, що пожежа сталася в селі Степове. Пожежа охопила 40 м² приміщення. Тип надзвичайної ситуації вказано як техногенний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...