"Пісні війни": Анастасія Приходько записала дует з військовим парамедиком (відео)

Це пісня про дівчат, які "вчаться тримати зброю".

Анастасія Приходько

Відома співачка, волонтер, заслужена артистка України Анастасія Приходько записала дует з воїном АТО, військовим парамедиком Дар’єю Зубенко.

Автор слів пісні "Дівчата" - поетеса, волонтер, громадський діяч Олена Задорожна, автор музики - Дарина Яковенко, якій на момент написання пісні було 14 років.

Дар'я Зубенко пішла на фронт у 2015 році, коли їй було 28 років. Працювала парамедиком медичного батальйону "Госпітальєри" при 8-му батальйоні Української добровольчої армії "Аратта".

Воювала під Донецьком і в секторі М. Зараз дівчина працює інструктором з тактичної медицини і першої домедичної допомоги "44-му Навчальному центрі". Спів для Дар'ї - хобі. Пісня "Дівчата" - перший записаний і виданий сингл в її виконанні.

Приходько без вагань погодилася стати учасницею проекту #ПісніВійни і заспівати у дуеті з жінкою-воїном.

"Для мене це велика честь. Шана усім дівчатам, які беруть до рук зброю і йдуть захищати Україну. Мені сльози на очі навертаються від того, що є така потреба… Водночас відчуваю гордість за наших відважних жінок. Пісня "Дівчата" - посвята і подяка саме таким жінкам!" - сказала Анастасія.

Додамо, що пісня "Дівчата" - одинадцятий сингл соціально-мистецького проекту #ПісніВійни. Композиція увійшла в однойменний альбом сучасних фронтових пісень.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...