Піца з порохом: Скандал у київській піцерії закінчився стріляниною (фото, відео)

У неділю, 13 січня, В Києві в піцерії Mister Cat відбулися розборки зі стріляниною.

Компанія з чотирьох хлопців і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них в розпал веселощів почав танцювати лезгинку прямо в закладі, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

"Це дуже не сподобалося трьом чоловікам, які в цей момент також були в піцерії. Коли "танцюрист" вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред'явили претензії з приводу танцю. Між ними виник словесний конфлікт, який швидко переріс в бійку. Бунтівники кілька разів вдарили хлопця, який танцював лезгинку, по обличчю і вибили йому зуб", - йдеться в повідомленні.

Але на цьому все не закінчилося. На шум прибігли товариші постраждалого, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, спочатку зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу". Після чого той, хто стріляв з товаришами спробували втекти з місця події.

Незабаром правоохоронцям вдалося затримати "стрілка" по гарячих слідах. Він розповів свою версію того, що сталося. За його словами, конфлікт між компаніями і правда був, але стався трохи по-іншому: під час танцю хлопець підійшов до їх компанії і почав ображати відпочивали чоловіків. Ті зробили йому зауваження, що спровокувало бійку. Пістолетом, за його словами, він скористався після того, як танцював хлопець дістав ніж.

В результаті бійки декілька осіб отримали травми, а "танцюрист" - поранення з травматичного пістолета в область спини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...