"Північний потік" по-антиросійськи: Естонія нанесла удар по інтересах "Газпрому" на Балтиці

Спроби Москви вставляти "палки в колеса" щедрими обіцянками та доводити "недоцільність" та "неекологічність" поекту скінчилися нічим.

Уряд Естонії дав дозвіл на старт будівництва газопроводу Balticconnector між Естонією і Фінляндією для безпеки енергопостачання в регіоні, - передають Патріоти України з посиланням на «Діалог.UA».

Будівництво газопроводу Balticconnector між Естонією і Фінляндією анонсовано урядом прибалтійської держави. Прокладання газопроводу дозволили державному газорозподільному і електромережевому підприємству Elering. За планом, роботи розпочнуться на естонському острові Пакрі і по дну Фінської затоки продовжаться до фінляндського міста Інко.
«Дозвіл дано на спорудження газопроводу в особливій економічній зоні Естонії, його довжина в естонських водах складе приблизно 32,8 кілометра», – пояснили в естонському уряді.

Зокрема, Balticconnector покликаний об’єднати газові мережі двох країн. Одночасно з ним будуть побудовані компресорні станції по обидва боки Фінської затоки. Очікується, що реалізація даного проекту підвищить надійність і безпеку енергопостачання в усьому регіоні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...