Пізно! У нас уже виросло покоління, яке в умовах війни все одно не сприймає Росію як агресора, - волонтер

Заборона російських соцмереж на території України, – зокрема, "ВКонтакте" – позитивно вплине на підростаючу українську молодь.

Заборона "ВКонтакте" та "Однокласники" в Україні / Фото із соціальних мереж

Про це заявив волонтер Роман Донік в інтерв’ю"Апострофу", повідомляють Патріоти України.

За його словами, позбавлення від російський соцмереж – це логічний процес відмежування від Росії.

"Всі ці "ВКонтакте", "Яндекс", всі ці речі, які у нас з росіянами одні на двох... Як сіамські близнюки з одним тілом і двома головами. Одна голова – Україна, інша – РФ. А кровоносні судини між ними – одні й ті ж. Це не нормально", – наголосив волонтер.

Донік стверджує, що головні досягнення санкції проти Росії – це удар по російській економіці. А окрім того, ще один позитивний момент заборони – це скорочення кількості молодих українців, які будуть користуватися соціальними мережами країни-агресора.

"Ми дуже довго телилися. Нам здавалося, що ось-ось все закінчиться. А насправді за ці три роки у нас виросло покоління. На початку війни у нас були діти 9-13 років, яким соцмережі були не особливо цікаві. Зараз їм по 12-16. У нас уже виросло покоління, яке в умовах війни все одно не сприймає Росію, як агресора. Воно не бачить різниці. Воно як і раніше інтегровано," – стверджує Донік.

Також волонтер наголосив, що й сам не користується російськими соціальними мережами.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...