План "Удав", кільця стискаються: У Конгресі США пропонують прирівняти російських олігархів до терористів

До Конгресу США головою сенатського комітету з розвідки Річардом Беррі був внесений законопроект про додаткові асигнування на розвідувальну діяльність, в рамках якого пропонується вжити низку заходів з протидії кібершпіонажу з боку Росії.

У досить об'ємному законопроекті є і ціла глава, присвячена втручанню Росії в виборний процес, а також визначаються заходи, за допомогою яких директор Національної розвідки та інші керівники спецслужб повинні будуть інформувати Конгрес про прийдешні "підступи" Росії, - передають Патріоти України з посиланням на видання Русский еврей.

Після цілого ряду санкційних пакетів, спрямованих на конкретних персоналій, а також компанії в основному з оборонно-промислового сектора, тепер, мабуть, настала черга фінансового сектора, а також безпосередньо керівництва великого російського бізнесу, іменованого відразу "олігархічним" і пов'язаних безпосередньо з Кремлем.

Так, зокрема, пропонується не пізніше 180 днів з моменту вступу в силу цього закону підготувати доповідь (який буде створюватися в апараті директора Національної розвідки у співпраці з міністром фінансів США) про рівень відмивання грошей російськими олігархами, пов'язаними з російським урядом, причому повинні бути залучені всі доступні джерела, включаючи дані Офісу з протидії тероризму і фінансової розвідки при Мінфіні США. У доповіді також буде необхідно вказати так звані "вхідні точки" з відмивання російських грошей в США, а також структури на глобальному рівні, які залучені в таку активність, в тому числі і в США.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...