Зради не вийшло?: З'явились подробиці щодо племінниці сепаратистки, яка працює у військкоматі Тернопільщини

У Тернопільському військкоматі прокоментували ситуацію щодо працівниці, тітка якої займає одну з керівних посад в ЛНР.

Алла ВаськевичРодинні зв’язки оприлюднили на сайті «Голос народу», повідомляють Патріоти України з посиланням на IA ZIK.

За інформацією порталу, Марія Комуніцька, яка працює у Тернопільському обласному військовому комісаріаті на посаді фахівця групи по роботі з особовим складом і громадськістю, має родичку-сепаратистку. Тітка співробітниці військкомату – виконувачка обов’язків глави окупованого міста Красний Луч (ЛНР) Алла Васькевич.

Автори статті висловили побоювання, що при роботі з особистими справами призовників ці дані можуть бути переданий бойовиками і використані для тиску на солдатів ЗСУ і їхніх родичів.

У коментарях у Facebook працівниця Тернопільського обласного військкомату Олена Величанська пояснила, що Марія Кмолуніцька вже рік перебуває в декретній відпустці й стосунків з тіткою не підтримує.

«Для всіх, кого це цікавить. Марія Комуніцька, працівник військкомату. Понад рік знаходиться у відпустці по догляду за дитиною. Ця жінка троюрідна сестра її мами. Ціле життя прожила в Луганську, працювала в податковій. За словами Марії, останній раз бачила тітку, коли їй було років 6. Ніколи не розмовляла з нею. Зв’язків не підтримують. Чи перебуває тітка на цій посаді, не знає, бо не спілкуються», – зазначила вона.

Ситуацію прокоментувала і Марія Комуніцька.

«У мене дійсно є родичі в Росії, Луганську, Катовіце, Флориді, яких я ніколи не бачила, а познайомилась завдяки інтернету. Не знаю, тим більше не можу, контролювати їх життя чи переконання. Стосовно моєї життєвої позиції: я українка і нею помру. Для тих, хто не знає, повідомляю, доступ до особових справ суворо обмежений. У кожному районному військовому комісаріаті за особову справу відповідає офіційно призначена особа. Крім того, мій напрям діяльності передбачав роботу з особовим складом, а не з особовими справами. Тепер, перебуваючи у декретній відпустці, відношення до наступних призовників чисто фізично я не можу мати», – написала вона.

Працівниця військкомату зазначила, що за час її роботи «всі призовники відслужили, живі і здорові». Жінка просить перевірити інформацію та не робити необґрунтованих висновків.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...