"По ходу, "натівська гвинтівка", не СВД", - український боєць про обстріли Мар'їнки терористами (відео)

У середу, 3 січня, неспокійно було у Мар'їнці на Донеччині. Там терористи обстріляли з мінометів і військових, і цивільних.
Попри так зване "новорічно-різдвяне перемир'я" ворог лише зменшив інтенсивність обстрілів, а стріляти продовжує, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

За словами українських бійців, працюють лише снайпери. Причому, не дилетанти і із серйозної зброї, не з СВД, а також використовують стрілецьку зброю. Проте 3 січня по Мар'їнці прилітали і серйозніші калібри.

"Так, не сильно напружено. Не стріляли. Це сьогодні чогось чотири 82-гі міни пустили по нам. А так спокійно. "Стрєлкотня" все – автомати, кулемети, нічого серйозного. Снайпер у них – да! По ходу, у нього "натівська гвинтівка", не СВД, а хороша – американська. Виходів не чутно, а приходи такі, що ящики у нас на посту всі побиті", – розповів боєць ЗСУ Владислав.

Інцедент у середу трапився і з цивільними. На контрольному пункті поблизу Мар'їнки утворилось зранку невелике скупчення людей, і ворог відкрив вогонь з тих таки 82-х мінометів по тому району.

"З 8 до 9 години ранку таке скупчення людей було. Можливо, це і була причина того, що ворог почав стріляти. Здійснив обстріл позицій у цьому напрямку і випустив 4 міни 82-го калібру. Але, дякувати Богу, як серед місцевого населення, так і серед наших хлопців втрат немає", – повідомив прес-офіцер бригади ЗСУ Іван Бурдюг.

Приблизно така ж ситуація по всій лінії боєзіткнення. Щільність вогню значно зменшилась, проте бойовики щодня ведуть обстріл українських позицій зі зброї різного калібру. На щастя, загиблих серед наших армійців немає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...