"По высочайшему повелению государя-императора": Поклонська знайшла у відкритті Кримського моста ідею Миколи II

Депутат визнаної нелегітимною в Україні Державної думи, екс-"прокурор" анексованого РФ Криму Наталія Поклонська зв'язала реалізацію проекту Кримського моста з ідеями імператора Миколи II.

Як передають Патріоти України з посиланням на РІА "Новости" Поклонська заявила: "Міст - це візуальне возз'єднання нашого Криму з материковою частиною Росії. Ми бачимо, як російський Крим з'єднався з російським Кавказом. Це було заплановано ще на початку XX століття нашим государем Миколою II. Але в зв'язку з початком Першої світової війни, революційними процесами не встиг государ реалізувати цей свій план".

Вона зв'язала відкриття президентом РФ Володимиром Путіним Кримського моста з тим, що нібито було заплановано в 1900-х роках.

"Нехай вороги заздрять, а наш міст нам допомагає. Крим з Росією на століття разом, по-іншому ніяк не буде. Ми пишемо нову історію. В такому напрямку ми будемо йти і далі", - сказала Поклонська.

У мережі її заява викликала хвилю ажіотажу.

"Щось давно пацієнтку не було чутно", - пише Vitauskas.

Цей жарт масово підхопили користувачі: "Важка хвороба. Лікуватися треба довго", "Знову укольчик пропустила".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...