"По истечении времени все-таки понял: украинки - самые красивые": Українець відверто розповів про життя на Балі (фото)

Українець Денис Гапоненко, який переїхав жити на острів Балі, розповів, скільки йому коштує жизь у вічному літі.

"Сьогодні я орендую апартаменти за 270 доларів в місяць. За ці гроші, наприклад, можна отримати кімнату на великій і гарній віллі, як в кіно показують. Тут так прийнято - люди знімають величезний особняк і живуть кожен у своїй кімнаті", - розповів Денис виданню "Халва", передають Патріоти України.

За словами українця, кімната в будинку поруч з океаном коштує зовсім недорого. "Але мене це не влаштовує, тому що там слабка охорона. Я знімаю кімнату в будинку, з гардеробною, балконом і з загальною кухнею. Дуже близько до океану - 2 хвилини на байку. Це важливо, тому що вранці я йду кататися на серфі", - поділився Денис.

За його словами, купувати байк зовсім не потрібно, його можна просто взяти в оренду.

Денис розповів, що вважає українських жінок найгарнішими, саме з ним він і сумує. "Зав'язати відносини складно. Багато, хто приїжджає сюди, з такими ж проблемами, як і в мене були колись. Смішно, але факт. До того ж туристи – вони на 2 тижні приїхали і поїхали. Всі. Місцеві мешканки? Спочатку – так. Думав, які ж симпатичні дівчата тут. А останнім часом все-таки зрозумів, що українки – найкрасивіші. Єдине, що змушує нудьгувати – українки", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...