Побалувати себе, коханого: ТОП речей, які українські чиновники купують за бюджетні кошти

Українські чиновники полюбляють різноманітні гаджети і настільні ігри "на халяву"...

Рейтинг, посилаючись на систему ProZorro, склали журналісти видання "Вести", передають Патріоти України.

В рейтингу предметів, які закуповують для українських чиновників, лідирує iPhone X за 95 тисяч гривень, придбаний "Укрнафтою" в кількості трьох одиниць. Далі закуповувалися планшети iPod Pro в кількості 6 одиниць, які коштували 80 тисяч гривень.

Як виявилося, фанатами торгової яблучної техніки марки є представники КП "Інфо-Рада-Дніпро", що купили ноутбук MacBook Pro Retina з розміром екрана 13,3 дюйма вартістю 50 тисяч 400 гривень. До даного ноутбука також була куплена бездротова миша вартістю у 2 тисячі 600 гривень.

Фанатами цього технічного бренду є чиновники Державного автотранспортного науково-дослідного і проектного інституту, столичні чиновники з ДЕУ, співробітники комунального Ужгородського коледжу культури і мистецтв, службовці столичної служби порятунку. Суми покупок коливаються від 11,2 тис. до 85 тис. грн.

Друге місце в рейтингу покупок займають ігрові приставки та ігри. Наприклад, чиновники зі столичного управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської РДА прикупили Play Station 4 Slim і Play Station PRO. Також куплено декілька дисків з іграми.

Третя позиція - настільні ігри. Настільний хокей для Станично-Луганської РДА обійшовся в 12 тисяч гривень. Також була куплена гра "Стартап", "Цивілізація Сіда Мейєра", "Мафія", "Щурячі перегони 1", "Аліас" і геометричні головоломки "Танграм".

Крім того, чиновники не проти побалувати себе окулярами доповненої реальності, квадрокоптерами та дронами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...