"Побєда" ледве не гепнулась на землю: У Москві трапилось серйозна НП з пасажирським Boeing'ом

В аеропорту "Внуково" (РФ) вранці 19 травня через відмову двигуна здійснив екстрену посадку літак Boeing 737.

Про це повідомляє Telegram-канал 360tv, передають Патріоти України.

Літак належить компанії "Побєда". Він виконував рейс Москва - Астрахань. За попередніми даними, в районі Воронежа в повітрі у Boeing 737 відмовив правий двигун і командир вирішив повернутися в аеропорт.

Згідно з інформацією ресурсу Flightradar24, літак розвернувся в небі над Волгоградською областю. На борту авіасудна знаходились близько 170 осіб. Всі люди будуть направлені в Астрахань резервним бортом.

В "Победі" заявили, що всі 12 Boeing 737-800 зроблені в 2014-2015 роках і надійшли прямо з заводу-виготовлювача і це перший випадок відмови двигуна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...