"Побєдобєсіє не пройде": Павло Дуров запевняє, що месенджер Telegram здатен подолати проголошене блокування в РФ

Після рішення суду в Москві заблокувати Telegram в Росії творець і власник месенджера Павло Дуров заявив, що месенджер буде «використовувати вбудовані методи обходу блокувань, які не вимагають дій користувачів».

Разом з тим «100-відсоткова доступність сервісу без VPN не гарантована», написав Дуров у п'ятницю, 13 квітня, на своїй сторінці в мережі «В Контакте», передають Патріоти України.

Одночасно він вказав, що в перші години блокування VPN / Proxy-сервіси можуть бути перевантажені і повільно працювати. «Telegram збереже можливість централізовано розсилати повідомлення всім російським користувачам, інформуючи про розвиток ситуації», - додав він.
Дуров також закликав користувачів «не видаляти і не встановлювати заново Telegram при виникненні проблем зі зв'язком», а також «намагатися своєчасно завантажувати оновлення Telegram в AppStore або Google Play».
Коментуючи рішення суду, Дуров заявив про те, що «конфіденційність не продається, а права людини не повинні бути поставлені під загрозу через страх або жадібність».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...