Побутові негаразди? - На Житомирщині чоловік вбив свою малолітню дитину і вчинив самогубство

Убивця залишив записку на місці злочину, де пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозумінням у родині.

На Житомирщині чоловік вбив свою 8-річну дочку, а потім вчинив самогубство. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Житомирській області В’ячеслав Печененко, передають Патріоти України.

За його словами, 5 серпня увечері жителі села Кам’янка Житомирського району виявили на околиці цього села в лісовому масиві автомобіль, в якому були тіла двох людей. Згодом з’ясувалось, що це — 33-річний батько та його 8-річна донька, обидва житомиряни.

За інформацією поліції, яку було зібрано на місці події, чоловік убив дитину, а потім вчинив самогубство. За даними поліції, убивця залишив записку на місці злочину, де пояснив свої дії побутовими негараздами та непорозумінням у родині.

Нині правоохоронці встановлюють усі обставини цієї трагедії в рамках розпочатого кримінального провадження. Також поліція з’ясовує причини, які спонукали чоловіка до скоєння злочину. Розслідування цієї справи триває.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...