Побили хлопця: У Миколаєві розгорається скандал навколо свавілля копів (фото, відео)

У Миколаєві поліцейські побили молодого хлопця, після чого він потрапив на лікарняне ліжко з множинними травмами і переломами.

Про це повідомляє місцеве видання Новости-N, передають Патріоти України.

Так, все почалося з того, що вранці у вівторок, 24 квітня, у відділення травматології міської лікарні швидкої медичної допомоги госпіталізували місцевого жителя, у якого медики діагностували множинні травми, в тому числі - перелом кісток тазу.

В інтерв'ю виданню, молодий чоловік розповів, що напередодні ввечері він з компанією друзів проводив вечір в декількох кафе в центрі Миколаєва.

Виходячи з одного з кафе, він зауважив, що п'яні хлопці почали чіплятися до його сестри-підлітка. Схопили її і кудись потягли. Він, природно, заступився за сестру, когось із її кривдників навіть вдарив. Зав'язалася невелика бійка. Буквально через кілька хвилин з'явилася поліція.

Правоохоронці, за словами хлопця, кинули його обличчям об асфальт. Потім вони посадили його в машину і повезли в райвідділ поліції на вул. Декабристів. В машині його також били.

Після прибуття в райвідділ його продовжили бити прямо в черговій частині. Молода людина стверджує, що його били руками, ногами і навіть надягнутими на руку наручниками. Били його четверо. Чи були це співробітники патрульної поліції, хлопець не знає. Після цього з розповіді хлопця з'ясувалося, що його посадили в поліцейську машину, вивезли кудись за місто і залишили.

Місце, де його викинули, виявилося Андрію абсолютно незнайомим. Ходити він уже не міг - тільки повзти, і то перемагаючи сильний біль. До ранку йому вдалося доповзти до дороги, де його помітив водій, що проїжджав повз мікроавтобуса "Мерседес Віто". Він і викликав швидку допомогу.

У лікарні, після попереднього обстеження, Андрія приголомшили діагнозом: перелом кісток тазу. Крім того, у нього множинні садна і забиті місця, сліди побиття на обличчі. На руках виразні сліди від наручників.

Причому, потерпілий не заперечує, що під час затримання, поводився досить агресивно.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...