Почали вилазити закладені сюрпризи: Кримській міст почав розлазитись (фотофакт)

Росіяни в соцмережах пишуть, що на підходах і з'їздах з мосту утворилися величезні діри і ями, до того ж недавно міст несподівано закривали.

Недобре виявив користувач соцмережі Twitter з ніком Sergey 21+, передають Патріоти України.

Напередодні він опублікував кілька фотографій, на яких шляхопровід виглядає абсолютно порожнім. Машин практично немає, та й в цілому складається враження, що життя там завмерло.

При цьому пост, судячи з позначки, був опублікований о 19:05 – час, коли транспортні потоки повинні бути все ще щільними. Користувачі під фото припускають, що автомобілісти просто уникають Кримський міст, підходи до якого рясніють ямами і дірками в асфальті.

Увечері, 28 червня, рух по Кримському мосту було несподівано зупинено.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...