Початок покладено: Три балтійські країни погодились вкласти у відновлення українського Донбасу $14 млн

Уряди Данії, Швеції і Швейцарії до 2022 року виділять жителям Донбасу 14 млн доларів в рамках програми ООН по відновленню і розвитку миру.

Найбільше дасть Данія (9 млн 45 тис. доларів США). Швеція виділить 3 млн доларів США, а Швейцарія 2 млн доларів, передають Патріоти України з посиланням на Настоящее время.

В ООН розраховують, що гроші "дадуть змогу розпочати пошук шляхів для вирішення ключових проблем в Донецькій і Луганській областях" на підконтрольних українському уряду територіях. Вони забезпечать ефективне управління регіоном і поліпшать доступ місцевих жителів до структур правосуддя, підвищать безпеку життя людей в регіоні та поліпшать охорону навколишнього середовища. Також гроші повинні сприяти "соціальній згуртованості" на сході України і допоможуть провести реформи децентралізації та охорони здоров'я в Донецькій і Луганській областях.

Програму реалізують чотири агентства ООН Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд народонаселення ООН та Продовольча і сільськогосподарська організація.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...