"Починаю війну": Топ-чиновник Порошенка зі скандалом розлучився з дружиною

Дружина першого заступника глави Адміністрації президента оголосила йому війну.

Віталій Ковальчук з дружиною Оленою

Перший заступник глави Адміністрації президента і керівник передвиборчого штабу Петра Порошенка, 49-річний Віталій Ковальчук, зі скандалом розлучився зі своєю дружиною Оленою, передають Патріоти України з посиланням на видання Страна.

"Ми разом прожили 23 роки і вже розведені", - розповіла Олена Ковальчук, відмовившись давати об'ємний коментар на цю тему.

Водночас на своїй сторінці у Facebook вона повідомила, що Віталій Ковальчук шантажує її дітьми. "Коли йдуть без причини – це боляче, коли шантажують – смішно. Коли шантажують дітьми – я починаю війну!" – написала Олена.

Зазначимо, що у пари є троє дітей: сини-Володимир і Матвій, а також дочка Поліна.

Олена Ковальчук з дітьми

Олена Куратченко (дівоче прізвище) – дочка Володимира Куратченка, який в кінці 90-х працював першим віце-прем'єр-міністром України, а згодом – радником президента Кучми і головою Запорізької ОДА. За даними «Страны», багато в чому у своїй політичній і бізнес-кар'єрі Віталій Ковальчук зобов'язаний саме впливовому тестю.

Також повідомляється, що, за чутками, причиною сварки подружжя став роман Ковальчука з заможною жінкою.

Олена Ковальчук – власниця столичної клініки і генетики репродукції "Вікторія". Зазначимо, що, згідно електронної декларації Ковальчука за 2017 рік, саме на Олену записана квартира в Києві (200 кв. м) і два паркувальних місця. В загальній власності у пари є ділянка землі (1500 кв. м) і будинок в Козині Київської області (1143 кв. м).

На двох записано три автомобілі – Toyota RAV4, Toyota Landcruiser і Toyota Landcruiser, хоча у звітності за 2016 рік у самого Ковальчука був тільки гараж, все інше рухоме і нерухоме майно належало Олені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...