"Подальша експлуатація неможлива": Стали відомі гучні подробиці роботи "Північного потоку"

Газопровід хочуть відключити влітку наступного року, хоча точні терміни будуть названі перед самим відключенням.

"Північний потік" буде зупинений для ремонтних робіт. Подальша експлуатація об'єкта неможлива, якщо не полагодити його. Ця інформація була представлена компанією NELGastransport GmbH, передають Патріоти України.

Відзначається, що "Північний потік" буде відключений приблизно на 2 тижні влітку 2019 року. Його хочуть відключити з 16 по 30 липня, хоча точні терміни будуть названі перед самим відключенням.

Фахівці говорять про те, що за одну лише добу через "Північний потік" проходить близько 170 мільйонів кубометрів газу. При цьому газопровід вже був відремонтований в цьому році. У зв'язку з цим збільшили транзит газу на територію Європи через українську газотранспортну систему.

Проте, такий об'єкт потребує належного догляду, саме тому його часто ремонтують, так як він, очевидно, нестабільний у своїй експлуатації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...