Подробиці про трагедію 3-річної дівчинки, яка випала з вікна 16 поверху (відео)

У Києві дівчинка випала з вікна 16 поверху у спальному районі, спершись на москітну сітку.

Сусіди побачили тіло біля будинку та одразу викликали швидку, утім урятувати дитину медики не змогли, йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Трагедія сталася близько 8 ранку, і тепер пляшка із водою, квіти, та улюблена іграшка трирічної Софійки нагадують про страшну трагедію.

Батьки загиблої дівчинки не стримують сліз - досі не можуть повірити, що їхньої Софійки вже немає. Кажуть, усе сталося тоді, коли вони ще спали. Їхні двоє дітей - трирічна Софійка та її менший братик, Павлик ночували із бабусею, у сусідній кімнаті. Уранці жінка та діти прокинулися. Поки онуки бавилися - бабуся пішла робити сніданок.

Вікна у кімнаті були відчиненими. За кілька хвилин батька дівчинки розбудив дзвінок консьєржа. Чоловік вибіг на вулицю, де вже були поліцейські та медики. Спочатку думав, що його запросили понятим у іншій справі. Далі, каже, усе було ніби у страшному сні.

Медики примчали на місце події за лічені хвилини, проте урятувати Софійку так і не змогли.

Такі трагедії - не рідкість. Особливо влітку, коли батьки відчиняють вікна навстіж. У фірмі, яка встановлює вікна, розповідають - жодна сітка не витримує навіть мінімального навантаження. Вікняр твердить, є кілька методів, як запобігти трагедіям. Усі вони - коштують не більше двохсот гривень, утім клієнти переважно відмовляються від цих дешевих, проте життєво важливих атрибутів, сподіваючись, що все ж встежать за своїми малюками.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...