"Поглинання чужого шкідливо для здоров'я", - журналіст про заяви міністра закордонних справ РФ

Після окупації Криму та агресії на Донбасі стало зрозуміло, що країну без армії "просто зжеруть".

Роман Цимбалюк

Про це журналіст Роман Цимбалюк заявив у Facebook, коментуючи слова міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова про те, що слабо озброєні країни стають "об'єктами поглинання", передають Патріоти України.

"Про це можна вже не попереджати. Але коли чую такі заяви від осіб, які впливають на рішення в РФ, стає незатишно. Якщо ці слова накласти на те, що говорять в ростелевізорі, стає зовсім сумно", - написав журналіст.
За його словами, незрозуміло, "навіщо війну так голосно звуть товариші росіяни".

"Діди воювали (ваші разом з нашими) і гинули. Їм, до речі, тоді теж розповідали про війну на чужій території і "малою кров'ю" , а "Червона армія найсильніша", - зазначив Цимбалюк.

Він вважає, що про ціну перемоги "однієї на всіх" - вже намагаються не говорити, і шукати відповіді на запитання, чому вона така "позамежна".

"Радує тільки, що основна маса росіян зайнята своїм життям (виживанням), і "поглинанням" буде займатися тільки з-під палки. Головне - не забувати, що поглинання чужого шкідливо для здоров'я і крадене доведеться повернути рано чи пізно", - заявив Цимбалюк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...