"Погоні, постріли, кров...": Відомий телеведучий налякав шанувальників моторошними кадрами з Бразилії (відео)

Український мандрівник, ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров змусив шанувальників серйозно понервувати.

Зараз він знаходиться в Бразилії, де знімається вже більше 200 днів. Про це Комаров написав в Insragram, передають Патріоти України.
Але шанувальники ведучого не на жарт злякалися, коли побачили в мережі кадри, з тікаючим від переслідувачів Дмитром. На відео Комаров тікає від декількох чоловіків міцної статури, які стріляють в нього, а потім падає на землю весь в крові. «Опусти камеру, побігли, побігли», - кричить він на ходу, а після чутні постріли і чийсь несамовитий крик.
Шанувальники мандрівника стали висувати свої версії, що ж могло статися з Дмитром. Одні почали щиро переживати за ведучого, не розуміючи, постановка це чи реальна ситуація, а інші припустили, що на відео відображений уривок з якогось фільму або просто розіграш.

Незабаром і сам Комаров вирішив прояснити ситуацію. Він зазначив, що його буквально засипали питаннями, прийнявши побачене за чисту монету. Купа повідомлень, дзвінків і СМС від небайдужих змусили ведучого дати публічні пояснення. Дмитро запевнив усіх небайдужих, що здоровий і живий. Він зазначив, що навіть рідні почали турбуватися за його безпеку, тому далі ігнорувати те, що трапилося, він не може.
Також ведучий підкреслив, цей епізод - це сцена з фільму, але як він потрапив у вільний доступ і ким був розміщений, Комарову довелося розібратися. Виявилося, що кадр став надбанням громадськості завдяки одному з каскадерів, який жартома його опублікував.

«На видео кадры со съёмок, где я учился работать каскадером. А вот почему они появились в сети, вырванные из контекста — это другой вопрос. По условиям договора с бразильской командой киношников, которые организовывали эти съёмки, мы обязывались предоставить им все отснятые материалы, потому что они, как актеры, тоже участвуют. Там их лица. Выложил видео на свой канал бразилец по имени Иван. По сути, выложил себя — на видео он бежит за мной с пистолетом в роли бандита. Он же — каскадер и организатор съемок. Позвонили Ивану с вопросом, зачем он это сделал, и он ответил: «Это просто шутка». В принципе, по каналу видно, что там видосы со съёмок фильмов», — пояснив телеведучий.

Комаров вирішив поділитися видовищними кадрами зі зйомок. На деяких з них він охоплений полум'ям, біжить по вулиці і падає на землю. Дмитро розкрив деякі деталі творчого процесу і підкреслив, що деякі сцени далися йому непросто.

«Специально выкладываю кадры со съёмок фильма и работы каскадеров, профессию которых я на себе испытывал. Я горел, вполне реально, в разные дни, тренировался. Но с соблюдением мер безопасности. Меня сбивала машина, раз 50. Были взрывы, погони. Это серия про изнанку бразильского кинопроизводства, которая в эфире сегодня. Именно поэтому мы по условиям контракта передали бразильцам видео два дня назад», — вважав за потрібне пояснити він.

Дмитро розповів, що зйомки були складними, адже на вулиці стояла спека, а він був тепло одягнений. Правда, невелику травму Комаров все ж отримав, але все обійшлося.

«Конечно, такой «рекламы» я не хотел. Это были реально очень сложные для меня съемки: два дня в жаркой одежде я бегал по 40-градусной жаре, прыгал, падал. Крик на видео, кстати, тоже реальный — пиропатрон с «кровью» плохо поставили, и мне он выстрелил четко в ухо. Потом пришлось проводить манипуляции и лечение. Съёмка была интересной, и делалась для того, чтобы вы увидели обратную сторону кинопроизводства. Простите ещё раз. Так я не хотел», – вибачився він перед шанувальниками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...