"Погуляла" на славу: У Києві п'яна жінка викрала BMW і влетіла в стовп (фото)

Інцидент стався на проспекті Перемоги у Святошинському районі столиці ввечері у вівторок, 25 грудня.

У Києві жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, поцупила чужий автомобіль і влетіла на ньому в стовп. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції міста Києва, передають Патріоти України.

Водій автомобіля "БМВ" запропонував підвезти жінку, але під час поїздки між ними розгорівся конфлікт. Водій зажадав, щоб жінка звільнила салон машини, але вона відмовилася. Він вийшов з автомобіля, щоб силою її витягнути з салону, але в цей момент жінка, скористалася відсутністю водія і пересіла на його сидіння.Впоратися з керуванням авто вона не змогла і влетіла у стовп. На місце події була викликана патрульна поліція, яка затримала порушницю. Її доставили до Святошинського відділення поліції.

З'ясувалося, що "угонщиця" – 36-річна мешканка Києва, яка раніше не притягувалася. Також у неї були відзначені ознаки алкогольного сп'яніння.Відкрито кримінальне провадження за статтею 289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Якщо її провина буде доведена, їй загрожує термін до 5 років позбавлення волі.

На даний момент її відпустили під особисте зобов'язання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...