"Погуляв на славу": У Києві п'яний без прав розбив 7 авто і заснув у машині поліцейських (фото, відео)

Інцидент стався пізно увечері в неділю, 29 липня, біля ТРЦ Dream Town.

П'яний водій Honda Accord на "євробляхах" розбив 7 машин і заснув. Чоловік рухався по Оболонському проспекту в бік станції метро "Оболонь" і врізався в припаркований на узбіччі автомобіль Skoda Octavia, передають Патріоти України.

Після цього Honda відкинуло в Volkswagen Passat, який їхав в сусідній смузі. Від удару обидва авто викинуло на парковку торгового центру. Там вони зіткнулися ще з чотирма припаркованими автомобілями.

Водій Honda був в стані сильного алкогольного сп'яніння і намагався втекти з місця події. Його затримали місцеві. У чоловіка було 2,92 проміле алкоголю в крові. До того ж він при собі не мав посвідчення водія.

Всього в аварії пошкодження отримали сім машин: Honda Accord, Skoda Octavia, Volkswagen Passat і припарковані Peugeot 605, Ford Focus, Chevrolet Aveo і Skoda Octavia. На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Винуватець ДТП заснув в машині патрульних поліцейських. Коли його розбудили, він розповів, що аварія сталася через те, що він ухилявся від зіткнення з дітьми, які перебігали дорогу. Однак очевидці повідомили, що в момент аварії поблизу жодних дітей не було.

На місці працювали два екіпажі патрульної поліції і "швидка". Всі обставини аварії визначить слідство.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...