"Поїхала мстити за дядька": Мережі вразила історія російської продавчині, яка воювала на боці бойовиків "ДНР" (фото)

У мережі активно обговорюють новину про загибель на Донбасі мешканки Новосибірської області Анастасії Паутової, яка воювала на боці незаконних збройних формувань.

Анастасія Паутова

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначає "НГС.Новости", жінка була продавчинею, жила в Краснозерці. У загиблої залишилися п'ятирічна дочка і чоловік. За даними ЗМІ, в Україну сибірячка приїхала в 2014 році.

Інформацію про загибель Паутової підтвердила її мама Лариса Ослопова.

"Настя загинула в ніч з 12 на 13 серпня. Не знаю, як там все сталося. Подзвонив її друг... Просто загинула, і все. Ми зараз чекаємо, коли привезуть її тіло", - розповіла жінка.

За словами матері, Паутова поїхала в зону військових дій після того, як її дядько Денис Морозов, який воював на боці бойовиків "ЛДНР", загинув під час бойових дій.

Видання уточнює, що своїй подрузі, Любові Калініній, жінка все ж пояснила туманно: вбили дядька, поїду.

Мати вбитої додала, що її дочка раніше не цікавилася політикою і автоматами - вона мріяла працювати вчителькою російської та літератури, але не довчився.

"Якщо у тебе все погано, ти живеш в глухий дірі, тебе ви***ив папаша з дому - їдь в Україну і здохни там", "Який же лютий п**дець! Це ж рослини!", "Поїхала в чужу країну вбивати, а її чомусь називають терористкою...". Вони там всі тупі?", - пишуть в інтернеті.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...