"Показушник" Путін: У Росії спрогнозували результати зустрічі Путін - Макрон

"Абсолютно неможливо" припускати, що зустріч Путіна з Макроном призведе до зміни політики санкцій по відношенню до Росії.

Фото: 112 канал

Майбутня зустріч з президентом Франції необхідна президенту Росії, перш за все, як якийсь символ відсутності ізоляції РФ; зустріч апріорі не може принести ніяких "проривів".

Таку думку висловив російський журналіст Ігор Яковенко, повідомляють Патріоти України.

"Все, що робить Путін, має символічне значення. Ніякого значення сам зміст переговорів не має. Тому що і сам Путін, і світові лідери дуже добре розуміють, що відбувається. Для Путіна важливо, щоб зустріч з Макрона відбулася. Важливо, перш за все, для внутрішньої аудиторії, щоб показати, що ніякої ізоляції немає", - переконаний він.

Як припустив Яковенко, "буде якась імітація переговорів", без будь-якої "змістовної частини". "Напевно, буде порушено питання і Сирії, і України. Напевно, піде розмова про якісь економічні зв'язки. Але якихось проривних рішень бути в принципі не може, тому що у Макрона і Путіна діаметрально протилежні позиції з усіх питань. Особливо враховуючи, що Путін в принципі завжди грає в виграш з нульовою сумою - для нього в принципі неможливий якийсь варіант кооперації, варіант солідарної позиції ", - переконаний журналіст.

Він також констатував: обрання Макрона фактично ставить хрест на планах Кремля по розвалу Європи. "Цілком очевидно, що обрання Макрона є дуже серйозним фактом і дуже серйозним свідченням того, що єдина Європа зберігається, що надія Кремля на те, що проект об'єднаної Європи буде зруйнований, провалився. Все. На цьому можна вважати історію з розвалу великої Європи закінченою".

Яковенко також переконаний: "абсолютно неможливо" припускати, що зустріч Путіна з Макроном призведе до зміни політики санкцій по відношенню до Росії.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...