"Похмільний синдром": "Кримнаш" вже не радує росіян, - політолог

Жителі і влада Росії вже натішились анексією Криму, а тепер пожинають її плоди.

Дмитро Орєшкін

Про це розповів російський політолог Дмитро Орєшкін, коментуючи пряму лінію з президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляють Патріоти України.

"Скільки можна радіти, що "Кримнаш" - відрадувалися, похмелилися. Тепер починається період каменів із неба: за 9 місяців 2014 року Крим коштував російському бюджету 125 млрд рублів, у 2015 році - теж 125 млрд рублів (хоча 30% суми вдалося погасити за рахунок місцевого бізнесу), у 2016 році - приблизно стільки ж. Грошей у Росії все менше, та ще й санкції важким тягарем лягають, а тут ще треба гроші витрачати на "ДНР" і "ЛНР", на будівництво Керченського мосту. Загалом, набігає значна частина", - вважає він.

При цьому хвалитися особливо нічим, оскільки життя не змінюється на краще.

"Логічно, в державній концепції Росії, раз ми територіями приросли - значить стали багатшими. Але в житті виходить навпаки - на кшталт Крим такий чудовий відрубали, "повернули російські землі", а жити після цього стало гірше: харчі дорожчі, а зарплати менші. Ось це в голові середньої людини не вкладається, хоча, це абсолютно зрозуміло - за задоволення треба платити", - повідомив Орєшкін.

Він додав, що Путін просто не може сказати, що народ обманули і ніякого підйому з колін не сталося.

"Тому він вважає за краще нічого не говорити на цю тему, а прямо брехати йому не хочеться - за руку схоплять", - вважає політолог.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...