"Похмура картина": У що ми перетворили головну площу країни, - блогер

Хрещатик, який стільки всього бачив і пережив на своєму віку, раптом сильно втомився, посивів і став бідним від нас і нашого до нього відношення.

Про це на своїй сторінці у Facebook Олексій Давиденко, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Работаю на окраине Киева, а живу на Левом берегу. Поэтому редко выпадает возможность спокойно прогуляться по Крещатику и посмотреть по сторонам.

А вот сегодня было время и я прошёлся туда и назад.

Ох, ребята! Эх, ребята! Во что мы все вместе превратили нашу главную улицу города – главную улицу столицы Украины.

Когда во всем мире, в мегаполисах за места на центральной улице воюют арендаторы, у нас каждое пятое помещение на этой улице стоит закрытое с вывеской – Аренда.

Когда во всем мире на центральной площади не протолкнуться от людей, кафешек, развлечений и ощущения праздника, у нас на Майдане стоят многоуровневые декорации, которые уже даже не разбирают. Они перегородили весь вид и превратили главную площадь страны в склад строительных лесов.

Обшарпанные фасады, обгоревшие здания Центрального Гастронома и Дома Профсоюзов своим безнадежным видом дополняют эту и без того унылую картину.

Крещатик, который столько всего видел и пережил на своём веку, вдруг сильно устал, поседел и обнищал от нас и нашего к нему отношения."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...