"Похресниця Ванги" обікрала тернополян на мільйон гривень

"Спадкова болгарська ясновидиця" виявилася шахрайкою з Молдови.

Протягом декількох місяців в тернопільських газетах виходили оголошення про приїзд до міста ясновидиці Анни-Марії. "Вперше в Тернополі очищення до Великого посту. Спадкова ясновидиця з Болгарії, хрещениця пані Ванги. Володіє таким же божественним даром, належить до золотої п'ятірки майстрів з Болгарії та країн СНД", - так звучав текст оголошення, передають Патріоти України.
Анна-Марія надавала стандартний набір послуг: лікування від алкоголізму, залучення успіху і удачі, збереження сімейного вогнища і позбавлення від бідності і самотності.

Жінка приймала людей в квартирі, яку винаймала на вулиці Полковника Польового 4 Б в Тернополі. Це великий житловий масив ближче до околиці міста. За допомогою до ясновидиці зверталися люди з усієї області.

Анна-Марія заявляла, що її мета - допомагати людям, а тому грошей за прийом вона брати не буде. А все тому, що гроші і коштовності - причина всіх бід. Тому ясновидиця спритно позбавила своїх клієнтів від цих бід.

"Щоб зло пішло від людини, потрібно було принести цінні речі, щоб вона їх відмолила, а потім "чистими" повернула власникові. Люди так і робили, - розповіли в поліції Тернопільській області. - Хто приносив по тисячі доларів, хто десять тисяч американських купюр. Несли золото і цінні речі. Розраховувалися з "помічницею" продуктами харчування.
Але коли люди повернулися, щоб забрати свої "отмолені" гроші і коштовності, то ясновидиці і сліду не було. Не відповідав і її мобільний телефон. За попередніми даними, жертвами "хрещениці Ванги" стали дев'ять жителів Тернополя та області. Їх обікрали на суму близько мільйона гривень. Тобто в середньому, кожен з них віддав в руки шахрайки більше 100 тисяч гривень. Але є і такі, хто заяви не написав.

Ясновидицю оголосили в державний розшук. Вона виявилася 41-річною громадянкою Молдови на ім'я Малік Габріела. Поліція просить усіх, хто щось знає про шахрайку, дзвонити на лінію "102" або по телефону 098-550-99-03. Анонімність гарантується.

Джерело: КП в Україні
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...