Покійний дуже багато знав: "Денис лично вывез двумя "Газелями" $270 млн с дачи замдиректора ФСБ", - Максакова про чоловіка (відео)

Однією з можливих причин вбивства колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова може бути помста за розкриття контрабандних схем, які контролювалися спецслужбами РФ.

Денис Вороненков

Про це розповіла вдова Вороненкова - Марія Максакова в інтерв'ю телеканалу ZIK, повідомляють Патріоти України.

«Коли вони майже довели до кінця своє розслідування і на стіл відповідним людям лягли документи, було прийнято рішення ... У той момент заступник директора ФСБ генерал Анісімов - до нього на дачу вони приїхали і двома «Газелями» вивезли 270 мільйонів доларів. Це зробив Денис. З тих самих пір триває це переслідування», - сказала Максакова на 27 хвилині інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше Марія Максакова зробила гучну заяву щодо вбивства екс-депутата Держдуми Вороненкова.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...