Поклавши руку на серце, я очікувала побачити в Україні інше, - Світлана Агєєва (відео)

Мати російського військовослужбовця Віктора Агєєва Світлана заявила, що головний висновок, який вона зробила з огляду на затримання свого сина, – це те, що "люди не повинні стріляти одне в одного".

Світлана Агєєва: В Україні був толерантний прийом  Фото: Павел Каныгин / Facebook

У Старобільську Луганської області, завдяки сприянню української влади, 22 липня пройшла зустріч затриманого на Донбасі російського військовослужбовця Віктора Агєєва з його матір'ю Світланою. Фрагмент зустрічі опублікувала "Новая газета" в YouTube, передають Патріоти України.

"Поклавши руку на серце, я очікувала трошки іншого. Насправді, зустріли, такий толерантний був прийом, ставлення було доброзичливе", – сказала Агєєва, відповідаючи на запитання, як вона почувається в Україні, де провела два дні.

За словами Світлани Агєєвої, вона зустрілася з людським ставленням до себе в Україні. "Відчуття того, що нами займаються. І я дуже вдячна", – додала вона.

Мати Агєєва також сказала, що сумує за своїм сином Віктором і хоче, щоб він скоріше повернувся додому.

"Забути не вийде, але висновки робити треба", – додала Світлана Агєєва.

Відповідаючи на запитання, які висновки основні, вона сказала: "Не повинні люди стріляти одне в одного. Не повинні". За словами Агєєвої, російські та українські політики повинні зробити все, щоб зупинити кровопролиття.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...