Поклонську вивів із себе український нардеп

Колишній так званий прокурор окупованого Криму, депутат Держдуми Наталія Поклонська відповіла на заяву нардепа України від БПП Сергія Лещенка про її громадянство.

Так, у своєму Facebook вона в зухвалій формі закликала українських політиків перевірити своє "американське" громадянство, передають Патріоти України.

"Хочу засмутити депутата Верховної Ради, громадянство у мене одне - Росії, і, дійсно, як зазначено у відповіді Державної міграційної служби України, на яку посилається депутат, закон про громадянство ні мною, ні кримчанами не порушувався. До відома... скажу, що народи Росії та України неподільні. Можу побажати депутатам Верховної Ради України розібратися зі своїм американським громадянством", - написала вона.

Як відомо, Поклонська працювала в органах прокуратури України з 2002 по 2014 роки. Після анексії Криму вона в лютому 2014 року переїхала до Криму, де очолила прокуратуру. А в 2016 році Поклонська стала депутатом Держдуми РФ.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...