"Покликання - педагог": У мережі розповіли про відважного бійця АТО (відео)

Командир одного з підрозділів 54 ОМБр Сергій з позивним "Поляк" до 2014 року жив мирним життям.

Коли почалася антитерористична операція на Донбасі, він, не вагаючись, пішов боронити країну, пише PRO Berdyansk, передають Патріоти України.

Чоловік жартує, що легше порахувати населені пункти, де він не служив, ніж гарячі точки, які йому довелося пройти. Сергій за освітою викладач фізики. Зараз він керує одним з підрозділів 54 окремої механізованої бригади.

"Зараз я ніби педагог - відповідаю за підлеглих, вчу їх", - жартує "Поляк". Сергій розповідає, що коли в країну прийшла війна, він, як син військового, не зміг залишитися осторонь і пішов на фронт. Позивний "Поляк" військовий отримав, оскільки народився в Польщі, де тоді служив його батько. А пізніше вони з сім'єю переїхали назад в Україну.

"Скоро ми будемо їхати на Бориспіль, щоб зустріти і побачити їх. Потім поїдемо в госпіталь, де їх будуть обстежувати. Я спілкувалася зі своїм чоловіком тільки листами. Останні півтора року більше не було ніякого зв'язку. Я вперше почула його за півтора року. Вчора нам натякнули, що все має бути добре. Але гарантій ніхто не давав", - поділилася дружина Олександра Лазаренка Наталія.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...