Поки не пішли на лікарняний: Новий голова "Укрзалізниці" має намір розігнати топ-менеджмент компанії

Компанія однозначно потребує оновлення кадрів.

Євген Кравцов

Нещодавно призначений в.о. керівника "Укрзалізниці" (УЗ) Євген Кравцов в інтерв'ю "Економічній правді" (ЕП) не зміг відповісти на питання, хто складає кістяк його команди, але наголосив на необхідності зміни ряду керівників держмонополії, передають Патріоти України.

"Нам потрібно провести певні коригування на рівні топ-менеджменту. Є питання, робити це до формування наглядової ради або після", – повідомив Є.Кравцов.

За його словами, кадрові чистки в держмонополії вже йдуть. "Кадрові зміни вже проводяться, причому істотні, за тими критеріями, які я назвав. Компанія однозначно потребує оновлення кадрів", – запевнив тимчасовий глава УЗ.

При цьому він відмовився назвати прізвища тих, до кого у нього є питання. "Як тільки я їх назву, вони відразу підуть на лікарняний. Потім їх доведеться дуже довго "діставати". Уже є такі прецеденти", – констатував Є. Кравцов.

Також в.о. керівника УЗ не зміг назвати розмір своєї заробітної плати. "Повинна бути приблизно така ж сума, яка була у мого попередника. Я її задекларую, ви зможете побачити", – сказав Є. Кравцов.

"У пресі називалися суми в межах 1,5-3 млн грн. На мій превеликий жаль, це неправда", – заявив тимчасовий керівник УЗ.

Він також зазначив, що керівник держмонополії два роки тому отримував 12 тисяч грн. "Я не вірю, що на таку зарплату він може чесно працювати. Я прийшов з бізнесу, де отримував ринкову зарплату. Не можу знайти аргумент, чому керівництво компанії такого розміру, як УЗ, тривалий період "волонтерило" за 12 тисяч грн", – сказав Кравцов.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...