"Поки одні там когось "шукають" і "встановлюють": Малолітніх "звірів", які побили чоловіка в Києві, жорстко провчили (відео)

У мережу злили відео, на якому київські ультрас змусили підлітків, які натовпом напали на чоловіка біля входу в метро 16 січня, вибачитися за скоєне.

Відповідний запис з'явився на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

"Поки одні там когось "шукають" і "встановлюють", хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли "дітей", які вибачилися за свій вчинок і передали спортивний привіт усім читачам", – підписали відео.

Між молодими людьми та підлітками відбувся такий діалог:

– Куди вам можна заходити на одну годину на тиждень і тільки з дівчатами?

– В "Гулівер".

– Куди?

– У кафе.

– А куди не можна?

– В сектор.

– А ви – ось ці, що лупили ногами?

– Так, з нами подруга ще була.

"Клянемося нікого не чіпати. Просимо вибачення, що побили чоловіків, більше такого не буде", – байдуже вибачилися підлітки.

Зазначається, що діти називали себе ультрас столичного футбольного клубу "Динамо". У мережі вони регулярно ділилися відео своїх нападів, пишаючись конфліктними ситуаціями, а в ніках використовували вітання нацистів.

Водночас кияни зазначили, що групу зазначених підлітків часто бачили біля ТРЦ "Гулівер" і напад, який стався 16 січня, є лише одним із жахливих епізодів.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...