Політолог зі США викрив хитрість Путіна у черговому "шпигунському скандалі"

Затриманий за підозрою в шпигунстві російської ФСБ громадянин США Пол Уїлан — пішак у політичних іграх російського керівництва.

Пол Уілон

Він не може бути американським шпигуном, а ситуація із його затриманням – це потенційний виграш для двох президентів — Володимира Путіна і Дональда Трампа, написав у своєму блозі американський політолог Пітер Залмаєв, передають Патріоти України.

"Путін буде підливати масла у вогонь антиамериканських настроїв, мовляв, злі американці знову нам шкодять і планують підступність, а потім почне переговорний процес із Трампом. Так він покаже себе великодушним і конструктивним партнером Америки. А для Трампа, якщо він виторгує Уілона назад, це можливість показати себе успішним дипломатом. Особливо зараз, коли йому як повітря, потрібні нові відволікаючі маневри через скандали із будівництвом мексиканської стіни", — впевнений політолог.

На його думку, профіль Пола Уілана також не підходить під профіль людей, яких зазвичай наймає ЦРУ для своєї роботи. "У біографії Уілана вистачає нюансів, які ставлять під сумніви версію про його шпигунство. Він служив в Іраку в американській армії, але за підроблені чеки військовим трибуналом був розжалуваний до рівня рядового. А ЦРУ не наймає людей, які мають судимість. Воно набирає дипломатів, яких, як тільки пахне смаженим, можна вивезти з країни протягом години. Уілан – не їх профіль", — вважає Залмаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...