Поліцейські-злодії: Коли потерпілий приїхав до відділку поліції писати заяву, то там виявили дивну обізнаність про його авто, а затримані дивним чином зникли

Соцмережі шокувала історія про те, як поліція намагалася викрасти авто в центрі Києва.

Співробітники поліції Києва вели себе дуже підозріло після того, як до них прийшли з заявою про злам автомобіля. Про це на своїй сторінці в Facebook написав киянин Роман Грабєжов, передають Патріоти України.

"В обід я повертався додому, і вже підходячи до дверей під'їзду, помітив, що дах моєї машини порізаний. (У мене складний дах). Підійшовши ближче - зрозумів, що машину зламали. Усередині немов вибухнула бомба. Був розкурочений важіль коробки передач, вирвана магнітола, висіла обірвана проводка... Спереду був вирваний бампер, але фари на щастя виявилися на місці", - написав він.

Охоронець з будівництва поряд розповів, що патрульні, проходячи повз, побачили як в машині хтось риється і затримали двох чоловіків. Після цього потерпілий обдзвонив всі ділянки і з'ясував, що нікого не затримували. А коли власник авто приїхав до відділку поліції писати заяву, то там виявили дивну обізнаність про його авто.

"Просто вдумайтеся! Мою машину намагалися викрасти вранці в будній день! На Бессарабці! Де патрульні через кожні сто метрів ловлять авто за дрібні порушення. Слідчий, з порога, не соромлячись, мало не прямим текстом мені каже, що хер ти що доведеш. А твою машину ми давно примітили", - зазначив чоловік.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...