Поліція не схотіла опитати свідків та переглянути відео моменту: У Києві співробітник "Епіцентру" побив покупця на очах у дитини потерпілого

У суботу, 28 липня, співробітник гіпермаркету "Епіцентр" побив відвідувача. Як розповів 34-річний потерпілий, замість відповіді на питання він отримав удари по голові і в живіт.

Інцидент стався в гіпермаркеті "Епіцентр" за адресою вулиця Віскозна, 4, передають Патріоти України.

Потерпілий покупець Максим Дибенко розповів, що в свій вихідний він з сином поїхав за покупками в "Епіцентр". Не знайшовши потрібну йому будівельну суміш, він звернувся до чотирьох співробітників, які стояли поруч з питанням, де знаходиться безбарвна грунтовка. За словами потерпілого, навіть після кількох повторень прохання, він отримав тільки ігнор. Він стверджує, що не ображав співробітників гіпермаркету. "Потім я отримав удар кулаком по голові і коліном в область живота. Ніяк не захищався, так як це було несподівано і я зігнувся від болю", – каже Дибенко.

Після цього потерпілий викликав поліцію. Прибулі правоохоронці взяли свідчення у нападника співробітника "Епіцентру", у адміністратора і прийняли заяву у Максима. "Поліцейські навіть не захотіли опитати свідка (дівчину-консультанта з сусіднього відділу), яка все бачила", – обурюється хлопець.

Як заявив Дибенко, на прохання показати відео з камер спостереження йому відмовили, а пізніше і взагалі сказали, що у серверів і камер якісь неполадки, і надати записи вони не можуть.

Після того як Максим опублікував на своїй сторінці в Facebook відео, де він розповідає про інцидент, почався справжній ажіотаж. Пост прокоментувала і прес-служба "Епіцентру". Представник гіпермаркету попросив контакти потерпілого і пообіцяв, що ініціюють внутрішнє розслідування події.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...